Denizlispor Ligi Galibiyetle Bitirdi

Denizlispor, Bank Asya 1. Lig'in son haftasında Adanaspor'u 3-1 yenerek sezonu galibiyetle tamamladı.

Denizlispor, Bank Asya 1. Lig'in son haftasında Adanaspor'u 3-1 yenerek sezonu galibiyetle tamamladı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, uzun ve yorucu bir sezonu tamamladıklarını belirterek, "Sezonu galibiyetle kapattık. Bizim için zor ve sıkıntılı bir sezon geçti. Hem teknik ekip, hem futbolcularla birlikte sıkıntılı durumdan takımı buraya getirmek önemli. İstediğimizi yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Son 6 haftaya kadar 15. sırada kalan bir takım ligi 9. bitirdi. Sıkıntıları atlatıp, başımız dik sezonu tamamladık. Denizlispor gelecek sezonu iyi bir planlamayla önünü açmalı. Bu şehir ve bu takım daha iyi yerleri hak ediyor. Sezon başında yapılan yanlışlar tekrarlanmaz" dedi.

Reklam
Reklam

Denizlispor yönetimi ile görüşmeden hiçbir yere gitmeyeceğini belirten Özköylü, "Büyüklerimiz bu takıma sahip çıkacaktır. Onların yardımıyla Denizlispor gelecek sezon daha iyi yerlere gelecektir. Denizlispor'da kalmak istiyorum ama benim de kendime göre planlarım var. Bu yıl yaşadığımız sıkıntıları tekrar yaşamak istemiyorum" diye konuştu.

Denizlisporlu futbolcu Evren, maçta forma giydiği için mutlu olduğunu anlatarak, "Sezon başından beri zor bir sakatlık yaşadım. Son maçta oynamak güzeldi. İyi oynayıp galip geldik. Sezonu play-off'a kalarak bitirmek istiyorduk ama bunu başaramadık. İnşallah Denizlispor gelecek yıl süper lige çıkacak" açıklamasında bulundu.

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, her maçın kendine göre önemi olduğunu ifade ederek, "Biz bugün maçta fazla forma giyemeyen oyunculara yer verdik. Bazıları bu sezon hiç oynamamıştı. Böyle bir şansı yakalamışken genç oyuncularımıza da forma şansı verdik. Ne kadar istediğimizi aldığımız tartışılır. Ama bu çatı altındaki tüm futbolcular forma giydi. Denizlispor bizden daha iyi mücadele etti ve haklı bir galibiyet aldı. Denizlispor'a bundan sonra başarılar diliyorum. Biz de Süper lige çıkmak istiyoruz. Biz Play-off müsabakalarına hazırlanıyoruz. Süper Lige çıkmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Birbirinden değerli 4 takımın mücadelesi olacak. Hepsinin eşit şansı var" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Adanasporlu futbolcu Ömer, ligde play-off grubunu garantilediklerini hatırlatarak, "İkinci yarıdan itibaren iyi işler yaptık ve play-off'u garantiledik. Az forma şansı bulan futbolcular olarak biz oynadık. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Play-off'u da geçip şampiyonluk hediye etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz