Denizlispor Transfere Kaynak Arıyor

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Eski futbolcu ve teknik adamlara olan 980 bin TL borcu ödeyip transferin önünü açtıktan sonra kaleye,

Ferah IŞIK / DENİZLİ, Eski futbolcu ve teknik adamlara olan 980 bin TL borcu ödeyip transferin önünü açtıktan sonra kaleye, forvete, orta saha ve sağ kanada 4 futbolcu almayı planlayan Başkan Kıbrıslıoğlu'nun 2 milyon TL aradığı öğrenildi. Göreve geldikleri günden bu yana mali disiplini sağlamak için çabaladıklarını dile getiren Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu, şunları söyledi:
"Kulübü gereksiz yere borca sokmak istemiyoruz. Ayrıca mevcut kadronun yeterli olduğunu düşünüyoruz. Ancak transfer için gerekli koşullar oluşursa, teknik heyetle görüşebiliriz."
Öte yandan Antalya kampını yarın bitirecek olan yeşil siyahlı ekip, cumartesi günü evinde oynayacağı Samsunspor maçını kazanıp, ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: