Denizlispor Tur Peşinde

Denizlispor kupada Dardanelspor A.Ş.’yi yenerek tur atlamanın hesaplarını yapıyor.PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’da gözler Perşembe...

Denizlispor kupada Dardanelspor A.Ş.’yi yenerek tur atlamanın hesaplarını yapıyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’da gözler Perşembe günü iç sahada Dardanelspor A.Ş. ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçına çevrildi. Ligde 4. haftayı TKİ Tavşanlı Linyitspor mağlubiyetiyle kapatarak 6 puanda kalan yeşil-siyahlı ekip, hafta sonu kendi evinde karşılaşacağı Göztepe maçı öncesi kupada tur atlayarak moral depolamak istiyor.

Denizlispor Basın Sözcüsü Nihat Aracı, ligde olduğu gibi kupada da iddialarını sürdürmek istediklerini belirterek, “İlk hedefimiz Ziraat Türkiye Kupası 2.tur maçında kendi evimizde Dardanelspor A.Ş.’yi eleyerek bir üst tura yükselmek” dedi.

Reklam
Reklam

Ligde TKİ Tavşanlı Linyitspor maçını hakemin yanlış kararı sebebiyle puansız kapattıklarını söyleyen Nihat Aracı, “Son dakikada aleyhimize verilen ve hatalı olduğuna inandığımız penaltı sebebiyle beraberlikle sonuçlanacak maçtan puansız ayrıldı. Çok üzgünüz. Hakemlere söyleyecek bir şeyimiz yok ancak daha dikkatli olmaları gerektiğine inanıyoruz. TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında yaşadıklarımızı ne ligde, ne de kupada yaşamak istemiyoruz. Kupa maçının hazırlıklarını sürdürüyoruz. Futbolcularımızın morali yerinde. Hafta sonu ligde oynayacağımız zorlu Göztepe maçı öncesi kupa maçının bizim için motivasyon ve moral maçı olmasını istiyoruz. Hedefimiz tur atlamak. Taraftarlarımızı kupa maçında da yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

YASİN ÇAKMAK’LA YOLLAR AYRILACAK

Eski kulüp başkanı Yurdal Duman’ı icraya veren tecrübeli futbolcu Yasin Çakmak ile ilgili daha önce aldıkları bir karar olduğunu, ancak Teknik Direktör Engin İpekoğlu’nun bu futbolcuyu yeniden kadroya dahil ettiğini söyleyen Nihat Aracı, “Yasin Çakmak’a sezon ortasında kendisine bir kulüp bulmasını istemiştik. Yönetim olarak bu futbolcuyla ilgili aldığımız bir karar vardı ancak hocamız yeniden kendisini kadroya dahil etti. Yasin ile ilgili yönetim kurulu toplantısında yeniden bir görüşme yapacağız ve bir karar vereceğiz. Oyuncu şu anda yeniden takımla çalışmalara devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: