Denizlispor U-14 Takımı Şampiyonluk Kupasını Kaldırdı

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Coca-Cola Akademi Liginde Denizli’yi temsil eden ve Batı A Grubunda...

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Coca-Cola Akademi Liginde Denizli’yi temsil eden ve Batı A Grubunda şampiyon olan Denizlispor U-14 takımının kupa sevincini paylaştı.

Denizlispor U-14 takımı Batı A Grubunda grup şampiyonu olması nedeniyle,Denizli Atatürk Stadyumu’nda kupa töreni düzenlendi. Törene, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, 11. Mekanize Tugay Komutanı Tuğgeneral Memduh Hakbilen, Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizlispor Kulüp Başkanı Süleyman Urkay, Denizlispor teknik heyeti ve futbolcular ile U-14 takımı oyuncuları, teknik heyeti ve çok sayıda taraftar katıldı.

Reklam
Reklam

Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Urkay, sporda alt yapıya dayalı bir modelin oluşturulması gibi bir hayali olduğunu ifade ederek, “Sporda alt yapıya dayalı bir modelin, futbol takımları için bir çıkış olacağına inanıyoruum. Böyle bir dönemde başkanı olduğum kulübün alt yapıdan bir takımımızın şampiyon olması beni onurlandırdı. Böylesi başarıların kalıcı olması dileğiyle tüm sporcuları ve teknik heyeti kutluyorum” dedi.

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan da U-14 takımının elde ettiği başarının herkesi onurlandırdığını ifade ederek, “Çocuklarımız kıt kaynaklarla verilen imkanı en iyi şekilde değerlendirerek bu başarıyı elde etmişlerdir. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyor, kutluyorum. Belediye olarak Denizli’deki tüm gençlerimizi tüm insanlarımızı sporla buluşturmayı istiyoruz. Çünkü spor hem fizik hem de ruhen sağlık, disiplin ve ahlaktır. Ekip ruhunu ortaya çıkarır ve başarıyı getirir. Spor aslında hayatın bizzat kendisidir. İnşallah bu amatör sporlarda piramidin tabanını genişleterek tüm çocuklarımız yetenek kazanacak ve içlerinden mutlaka Denizli’yi temsil edecek, ülkemize şampiyonluk getirecek çocuklar çıkacaktır” dedi.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından, prototol üyeleri, Denizlispor U-14 teknik heyeti ve sporculara şampiyonluk madalyalarını verdi. Ardından şampiyonluk kupası kaldırıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: