'Denizlispor’a ahlâklı oyuncuları transfer ettik'

Bank Asya 1. Lig takımlarından Denizlispor Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, takıma ahlâklı ve etik değerleri...

Bank Asya 1. Lig takımlarından Denizlispor Kulübü Başkanı Hasan Kıbrıslıoğlu, takıma ahlâklı ve etik değerleri olan oyuncuları transfer ettiklerini söyledi. Kıbrıslıoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Denizli Ticaret Odası (DTO) Başkanı Necdet Özer’i ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Özer, Denizlispor'un şehrin en önemli markası olduğunu belirterek, haketmediği bir yerde olduğunu, Süper Lig’e yakıştığını söyledi. Özer, “Denizlispor'un başarısı için birlik olunması gerekmektedir. Bu birlikteliğin, Denizlispor’u hakettiği konuma getireceğine inanıyorum.” dedi. Kulüp Başkanı Kıbrıslıoğlu ise iyi bir takım kurduklarını belirterek, “Transfer döneminde ciddi bir süreç yaşadık. Takımımıza ahlâklı ve etik değerleri olan oyuncuları transfer ettik. Herkes sorumluluğunu iyi biliyor. Bu yıl iyi şeyler olacak. Yarışmacı bir takım oluşturduğumuza inanıyoruz. Bu yıl Süper Lig’e çıkacağımıza inancımız tam.” şeklinde konuştu.
Daha sonra DTO Başkanı Özer, Kıbrıslıoğlu’na Denizli’nin simgesi horoz, Kıbrıslıoğlu ise Özer'e Denizlispor kaşkol ve flaması hediye etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz