Denizlispor'a Kupa Morali

Ferah IŞIK / DENİZLİ, "Şu an içinde bulunduğumuz sıkıntılı süreç dikkate alındığında deplasmanda oynamak dezavantaj değil, avantaj olacak" diyen Mehmet

Ferah IŞIK / DENİZLİ, "Şu an içinde bulunduğumuz sıkıntılı süreç dikkate alındığında deplasmanda oynamak dezavantaj değil, avantaj olacak" diyen Mehmet Altıparmak, "Ligde alacağımız bir galibiyet, üzerimizdeki baskıyı atmamıza yetecek" diye konuştu. Mevcut kadroyu kendisinin kurduğunu ve takımdaki tüm oyunculara güvendiğini sözlerine ekleyen Mehmet Altıparmak, şöyle devam etti:
"Fethiyespor karşısında iyi futbol oymasak da tur atlamak hepimize iyi geldi. Bu moralle Giresunspor deplasmanından puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum. Üst üste gelen 4 yenilgi keyfimizi kaçırdı ama bir galibiyet, üzerimizdeki kara bulutları dağıtmamıza yetecek."
Yeşil siyahlı ekipte sakatlıkları devam eden Tuna, Genkov, Recep ve Şaban'ın Giresunspor randevusunda forma giymelerinin zor olduğu bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: