Denizlispor'da Akhisar Belediyespor Hazırlıkları Başladı

Bank Asya 1. Lig'in 32. haftasında kendi evinde Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Denizlispor bu maçın...

Bank Asya 1. Lig'in 32. haftasında kendi evinde Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak Denizlispor bu maçın hazırlıklarına başladı.

Bank Asya 1. Lig 32. hafta maçında Süper Lige çıkma planları yapan Akhisar Belediyespor'la karşılaşacak olan Denizlispor, bu maçın hazırlıklarına start verdi. Son 2 haftayı Giresunspor ve Boluspor galibiyetleriyle kapatan ve bu maçlarda 9 gol atan Yeşil-siyahlılar, son 3 haftaya rahat girecek olmanın keyfini yaşıyor. Son haftalarda kendi sahasında başarılı bir grafik çizen Horozlar, oynadıkları 15 maçta 6 galibiyet ve 5 beraberlik alırken, sadece 4 maçta sahadan yenik ayrıldı. 31 haftada attığı 46 golün yarısını kendi sahasında, atan Denizlispor, kendi evinde 15 gol yedi.

Reklam
Reklam

Bolu deplasmanından alınan galibiyetle ligde kalmayı garantileyen Yeşil-siyahlılar, son 3 haftayı 9 puanla kapatarak ligin en iyi yerde kapatmanın planlarını yapıyor. Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, bu sezon en rahat maça çıkacaklarını belirterek, "Akhisar Belediyespor ilk 2 mücadelesi veriyor. Her iki takım için de zor bir maç olacak. Biz taraftarlarımızın da desteğiyle bu maçı kazanmak istiyoruz" dedi.

Öte yandan Denizlispor yönetimi de Mayıs ayında yapılacak kongrenin hazırlıklarını sürdürüyor. Denizlispor Başkanı Yurdal Duman, Akhisar Belediyespor maçından sonra kongre tarihini belirleyeceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: