Denizlispor'da Olağanüstü Kongre Kararı

Ferah IŞIK / DENİZLİ, 26 Haziran Cuma günü saat 11.00'de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleşecek genel kurul, çoğunluk sağlanamadığı taktirde 3

Ferah IŞIK / DENİZLİ, 26 Haziran Cuma günü saat 11.00'de Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda gerçekleşecek genel kurul, çoğunluk sağlanamadığı taktirde 3 Temmuz Cuma günü aynı yer ve saatte tekrarlanacak. 8 Haziran'da aday çıkmayınca, kulübü ortada bırakmamak için göreve devam ettiklerini hatırlatan Başkan Kıbrıslıoğlu, bu defa kesinlikle aday olmayacağını belirtti, "Denizlispor'un önünü açtık. Bundan sonra yönetmek daha kolay. Ben artık yokum" dedi.
Olağanüstü kongrede ya Bakan Zeybekci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın işaret edeceği bir isim başkan olacak ya da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin kulüpte sorunların çözümü için "akil adam" olmasını istediği işadamı Abdülkadir Uslu başkanlığında yönetim kurulu oluşturulacağı iddia edildi.
Bu arada Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin Abdülkadir Uslu'ya, "Yeni yönetim 20 kişilik olsun. Her yönetici 1'er milyon TL bağış yapsın, kulübün önü açılsın. Denizli'de bu parayı verebilecek 20 işadamı rahatlıkla bulunur" önerisinde bulunduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: