Denizlispor’da Selahattin Dervent Dönemi

Denizlispor’da teknik direktörlük görevine Selahattin Dervent getirildi.PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’da, dün akşam toplanan yönetim...

Denizlispor’da teknik direktörlük görevine Selahattin Dervent getirildi.

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’da, dün akşam toplanan yönetim kurulu teknik direktör Engin İpekoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra, takımın başına alt yapı hocalarından Selahattin Dervent getirildi. Ligde 9 hafta sonunda 11 puan toplayan ve son 4 maçta galibiyet alamayan yeşil-siyahlı ekipte, Engin İpekoğlu’nun görevine son verilmesinin ardından takımın başına getirilen Selahattin Dervent’in, antrenör Kenan Atik ile birlikte çalışacağı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, bugün bazı yöneticilerle birlikte tesislerde basın toplantısı düzenleyerek gelişmeler hakkında bilgi verdi. Teknik direktör Engin İpekoğlu ile yolları ayırmanın tek sebebinin sportif anlamda beklentilerin karşılanamaması olduğunu belirterek, “Biz kişilik olarak Engin hocayı seviyoruz. Kendisiyle anlaşarak yollarımızı ayırdık. 9 haftalık periyot da daha iyi neticeler almamız gerekiyordu. Bu yüzden yönetim olarak kan değişikliğinin takıma faydalı olacağını düşündüğümüz için böyle bir karar verdik” dedi.

Yeni teknik direktör arayışı içinde olmadıklarını, bundan sonra takımın alt yapı hocaları Selahattin Dervent ve Kenan Atik’e emanet edildiğini belirten Urkay, “Selahattin Dervent takımın başında olacak ama Kenan Atik ile birlikte çalışacaklar” dedi.

1967 Yılında Manisa’nın Turgutlu İlçesinde doğan teknik direktör Selahattin Dervent, Türkiye’de 2. ve 3.liglerde bir çok takımda antrenör olarak çalıştı. Dervent, 2004-2006 yılları arasında Azerbaycan’ın Turan takımını da çalıştırdı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: