Denizlispor'da Sivasspor Alarmı

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıda futbolcularına Evkur Yeni Malatyaspor karşısında yaptıkları yanlışları tek tek anlatan Ali Tandoğan, özellikle

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, Haluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıda futbolcularına Evkur Yeni Malatyaspor karşısında yaptıkları yanlışları tek tek anlatan Ali Tandoğan, özellikle bireysel hatalardan yakındı ve tekrarlanmamasını istedi.
Sivasspor karşılaşmasının ligdeki konumları açısından büyük önem taşıdığının altını çizen Ali Tandoğan, futbolcularından bu maça iyi konsantre olmalarını talep etti. Genç çalıştırıcı, üçer sarı kartı bulunan Sankoh, Alperen ve Kappel'e de cezalı duruma düşmemelerini konusunda uyarıda bulundu.
Kulüp Başkanı Süleyman Urkay ise play off yarışında çok kritik bir müsabakanın kendilerini beklediğini belirterek taraftarları takımlarına sahip çıkmaya çağırdı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: