Denizlispor'un Play-Off Umutları Sürüyor

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor Akhisar Belediyespor'u yenerek play-off umutlarını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Denizlispor Akhisar Belediyespor'u yenerek play-off umutlarını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Denizlispor, Pazar günü kendi sahasında karşılaşacağı Akhisar Belediyespor maçını kazanarak, Adanaspor ve Boluspor'un puan kaybetmesini bekleyecek. Önce düşme hattından çıkan, arkasından da üst üste aldığı galibiyetlerle bir anda 10. sıraya kadar yükselen yeşil-siyahlılar, bugün maçın son çalışmasını yaptı. Son 3 haftada oynadığı İstanbul Güngörenspor, Giresunspor ve Boluspor karşılaşmalarında 12 gol atan ve 9 puan toplayan yeşil-siyahlı ekip bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmak istiyor. Ligin ilk yarısında Akhisar'da oynan maçta 3-1 geriye düşmesine rağmen maçı 3-3 tamamlayan Denizlispor, ligde şampiyonluğu kovalayan rakibini puansız göndermek istiyor.

Reklam
Reklam

Karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "Yaşadığımız talihsiz puan kayıpları olmasaydı şu anda play-off'un içinde bile olabilirdik. Matematiksel olarak şansımız sürdükçe play-off hedefimizi kovalayacağız. Kendi sahamızdaki güzel futbolu galibiyet ile süslemek istiyoruz. Bu önemli maçta taraftarlarımızın her zaman olduğu gibi bizi desteklemelerini bekliyoruz" dedi.

Zorlu Akhisar Belediyespor maçı öncesi bugün Genel Menajer Kadir Kanatsız ve bazı futbolcular Özel Servergazi Eğitim Kurumlarını ziyaret ederek, okul yöneticileri ve öğrencilerle bir araya geldi.

Öte yandan, Denizlispor yönetimi maç biletlerini, kale arkası 1 TL, maraton tribün 3 TL ve kapalı tribün 5 TL olarak açıkladı. Sakat ve cezalı futbolcusu olmayan Denizlispor'un, Akhisar Belediyespor maçına, İsmail-Furkan, Fatih, Caner, Güray, Veli, Emin, Ragıp, Dilaver, Eser, Gohou ilk 11'yle çıkması bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: