Denizlispor’un Savunması Çöktü

Denizlispor’da Adana Demirspor maçı öncesi 4'ü savunma olmak üzere 6 oyuncunun sakatlığının bulunması teknik heyeti...

Denizlispor’da Adana Demirspor maçı öncesi 4'ü savunma olmak üzere 6 oyuncunun sakatlığının bulunması teknik heyeti düşündürüyor.

PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, hafta sonunda İzmir’de karşılaşacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Günde çift idman yapan yeşil siyahlı ekipte bugün akşam saatlerinde yapılması planlanan ikinci antrenman iptal edildi. Ligde 2 maçta bir galibiyet ve bir mağlubiyet alarak 3 puanla puan cetvelinde 9'uncu sırada yer alan Denizlispor’da, zorlu Adana Demirspor maçı öncesi sakat oyuncuların çok olması moralleri bozdu. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan ve çapraz bağlarının koptuğu tespit edilen Yusuf Emre ameliyat olmak için Almanya’ya giderken, orta saha oyuncusu Makedon Bajram, Azeri stoper Malikov, sol kanat oyuncusu Ömer ve stoperler Yasin ve Özgür Bayer’in de sakatlıklarının sürdüğü belirtildi. Malikov ve Özgür’ün maça yetiştirilmesi için yoğun tedavi programı uygulandığı öğrenildi. Bu oyuncular takımla çalışmalara katılmazken, yeşil siyahlı heyet 4’ü savunma oyuncusu 6 oyuncunun sakat oyuncunun olması sebebiyle Adana Demirspor maçı öncesi kadroda sıkıntı yaşıyor.

Reklam
Reklam

Denizli Atatürk Stadı’nın bakıma alınması sebebiyle 3.hafta maçını İzmir’de Pazar günü oynayacak olan Denizlispor’da yaşanan sakatlıklara rağmen tek hedef galibiyet. Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında aldıkları galibiyetin moraliyle Adana Demirspor maçına çıkacaklarını belirterek, “Biz geniş bir kadro kurduk. Yaşanan sakatlıklar elbette ki dezavantaj ancak hiçbir zaman mazeret değil. Teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz. İzmir’deki bu zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak üst sıralara çıkmak istiyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: