Deprem Çorlu`da Da Hissedildi

Ege Denizi merkezli olarak meydana gelen deprem Çorlu`da da hissedildi. Çorlu ve çevre ilçeler ile...

Ege Denizi merkezli olarak meydana gelen deprem Çorlu`da da hissedildi. Çorlu ve çevre ilçeler ile pek çok ilde hissedilen depremin Ege Denizi merkezli ve 6.2 büyüklüğünde olduğu açıklandı.

Merkez üssü Ege Denizi olan 6,2 büyüklüğündeki depremin hissedildiği yerlerden biri de Çorlu oldu. Çorlu`da, şiddetli şekilde hissedilen deprem halk arasında büyük paniğe yol açarken, iş merkezleri, evler, ofisler, iş yerler deprem sırasında boşaltıldı. Deprem nedeniyle kendilerini sokağa atanlar telefon hatları da meşgul olduğu için bir süre telefon görüşmesi yapamadılar.

Reklam
Reklam

Özellikle yüksek katlı binaların üst katlarında deprem yoğun şekilde hissedilirken, vatandaşlar kısa süreli de olsa panik yaşadılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: