Deprem konulu panel yapılacak

Elazığ İlinin Depremselliği ve Deprem Risk adlı panel 18 Nisan 2012 Çarşamba günü yapılacak.

Elazığ Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından organize edilen Elazığ İlinin Depremselliği ve Deprem Risk adlı panel 18 Nisan 2012 Çarşamba günü yapılacak.

Elazığ Valiliği İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden yapılan açıklamada; 18 Nisan 2012 Çarşamba günü Elazığ’ın deprem durumunun ele alınacağı “Elazığ İlinin Depremselliği ve Deprem Riski” adlı panel gerçekleştirileceği bildirildi.

18 Nisan 2012 Çarşamba Saat 14.00-16.00 saatleri arasında İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda yapılacak panelin moderatörlüğünü İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu yapacak.

Reklam
Reklam

Panele Kocaeli Üniversitesi, Jeofizik Mühendisliği Bölümü Emekli öğretim Üyesi Prof. Dr. Uğur Kaynak, İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuz Gündoğdu ve İstanbul Valiliği Afet Yönetim Genel Koordinatörü Özden Işık konuşmacı olarak katılacaklar.

Panel Açılış Konuşmaları, Elazığ'ın Depremselliği ve Deprem Riski Paneli ve Soru – Cevap bölümlerinden oluşacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: