Deprem Şehidi Öğretmenler Için Fidan Diktiler-DÜ Öğrenci Konseyi Başkanlığı'nca Depremde Hayatınıkaybeden Öğretmenler Anısına 150 Fidan Dikildi

Düzce Üniversitesi (DÜ) Öğrenci Konseyi Başkanlığı'nca Düzce ve Van depreminde hayatını kaybeden öğretmenler anısına 150 fidan dikildi.

Düzce Üniversitesi (DÜ) Öğrenci Konseyi Başkanlığı'nca Düzce ve Van depreminde hayatını kaybeden öğretmenler anısına 150 fidan dikildi.

DÜ Öğrenci Konseyi Başkanı Sabri Sağlık, AA muhabirine "24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla Düzce ve Van depreminde hayatını kaybeden görev şehidi öğretmenler anısına fidan diktiklerini anlattı.

Öğretmenlere her zaman saygı gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Sağlık, "Çünkü Hz. Ali, 'Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum' demiştir. Gerçekten de öyle. İnşallah öğretmenlerimize gereken değerleri vereceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Sağlık, gelecek nesillerin öğretmenlerin elinde yetiştiğine dikkati çekerek, öğretmenlerin her gün hatırlanması gereken en önemli varlıklar olduğunu söyledi.

Kampüs bahçesine toplam 150 fidan diktiklerini belirten Sağlık, "Diktiğimiz fidanlarla görev şehidi öğretmenleri hiçbir zaman unutmayacağımızı göstermek istedik. İnşallah fidan dikmelerimiz devam eder, ama afet sonucu vefat eden öğretmenlerin sayısı hiç olmaz" diye konuştu.

DÜ Öğrenci Konseyi Başkanlığı'nca alınan 150 fidan, öğrenciler tarafından kampüs bahçesine dikildi.

Muhabir: Onur Orhan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: