Deprem sigortası sanal ortamdan da yapılabilecek

Sigorta şirketlerinin bireysel ürünlerini internet ortamından sunan www.sigortadukkanim.com, Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) - Zorunlu...

Sigorta şirketlerinin bireysel ürünlerini internet ortamından sunan www.sigortadukkanim.com, Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) - Zorunlu Deprem Sigortası poliçesinin alımını kolaylaştırıyor.
Sitede 5 adımda DASK poliçe primi hesaplanabiliyor. Tapu bilgileri de eklenerek evrak, online olarak satın alınabiliyor. Çıktısı kamu kurumlarında kullanılabilen poliçenin prim ödemesi de online olarak yapılabiliyor.
Sigortadukkanim.com Genel Müdürü Ertuğrul Bul, konuya dair yaptığı açıklamada “Ülkemizin jeolojik ve topoğrafik yapısı ile iklimi dolayısıyla büyük can ve mal kayıplarına sebep olan doğal afetleri ile son zamanlarda daha sık karşılaşır olduk. Ülkenin üzüntü duyduğu bu afetlere karşı bilinçli olmak ve gerekeni yapmak her kurumun ve bireyin toplumsal sorumluluğudur. Biz de www. sigortadukkanim.com olarak DASK sigortasının daha kolay ve kısa zamanda yapılması için yeni bir hizmet sunmaya karar verdik. Zaman yetersizliğinden dolayı ihmale gelmeyecek kadar önemli olan bu konuyu kullanıcılar nezdinde ulaşılabilir ve kolay kılmak için tüm çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.
www.sigortadukkanim.com DASK sigortasının yanı sıra 20 sigorta şirketinin kasko, trafik ve konut sigortaları için de muhtelif hizmetler veriyor. Tekliflerin hem içeriklerini hem de fiyatlarını karşılaştırabilme imkanı sunulan sitede, müşteriler istedikleri anda poliçelerini 5 dakika içerisinde online olarak düzenleyebiliyor. Yazıcıdan çıktı alındığı andan itibaren kullanıma hazır olan poliçeler tüketicilerin hayatlarını kolaylaştırırken zamandan ve ekonomilerinden tasarruf etmelerine olanak tanıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz