Deprem sırasındaki panik kameralarda

Elazığ'da merkez üssü İçme Beldesi olan 5.4 büyüklüğündeki deprem sırasında yaşanan panik, MOBESE kameralarına işte böyle yansıdı.

Elazığ'da merkez üssü İçme Beldesi olan Richter ölçeğine göre göre 5.4 büyüklüğünde depremin ardından çalışmalar sürerken, MOBESE kameralarına yansıyan görüntüler, halkın yaşadığı paniği gözler önüne serdi.

ELAZIĞ 5.4 İLE SALLANDI

DEPREM TOPLANTIDA YAKALADI

DEPREMDEN KARELER

Şehrin farklı bölgelerinden ulaşılan MOBESE görüntülerinde sarsıntıyla birlikte vatandaşlar, ev ve işyelerinden can havliyle dışarıya koşuştu. Sokakların dar, binaların yüksek olduğu bölgelerde vatandaşlar, açık bir yer bulabilmek için sağa sola kaçıştı.

Reklam
Reklam

Depremin ardından açık alanlardaki ağaç gölgelerinde dışarda bekleyip, yaşadıkları korku dolu anları birbirine anlatan vatandaşlar, uzun süre ev ve iş yerlerine giremedi.

Bu arada yetkililer, depremin hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Deprem sırasındaki panik kameralarda | www.mynet.com/video

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: