Depremd yerle bir olan Bayram Otel'de yaşadıklarını anlattı

Van’da yaşanan ikinci deprem sırasında yerle bir olan Bayram Otel'in girişinde bulunan Mehmet Yılmaz yaşadığı...

Van’da yaşanan ikinci deprem sırasında yerle bir olan Bayram Otel'in girişinde bulunan Mehmet Yılmaz yaşadığı o korkunç anları anlattı. Osmaniye’deki akrabalarının yanına gelen Yılmaz, deprem anında otel girişinde bekçi ile sohbet ettiğini söyledi.
Belediye Başkanı Kadir Kara’nın Van’dan gelerek Osmaniye’deki akrabalarının yanına yerleşen Yılmaz ailesini ziyareti esnasında konuşan Mehmet Yılmaz otobüs firmasında çalıştığını belirterek “O gece 21.20 civarıydı. Bayram otelin altında arkadaşın birisi ile konuşuyordum. Şehirler arası bir otobüs firmasında çalışıyorum. O gece bir yolcum vardı. Otelde çalışan bir arkadaşım vardı sürekli yanına gittiğim. O gün nasıl olduysa otelin içerisine girmek nasip olmadı. Otel girişinde bekçi ile sohbet ettikten sonra eve giderim dedim. O anda yoldan bir araç geçti. Sanki onun rüzgarı beni dışarı itti. O anda başka bir şey aklıma gelmiyor. Bekçinin kolundan tutarak kendimizi yola doğru attık. Mobese kameralarının görüntülerinde yer alanlardan birisi benim. Daha sonra bir şey hatırlamıyorum. Bina yerle bir oldu." dedi.
Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara ise ziyarette yaptığı konuşmada "Van’da yaşayan Yılmaz ailesinin fertleri acılarını biraz olsa da dindirmek, sığınacak sıcak bir kapı olarak Osmaniye’deki akrabalarının yanına gelmişlerdir. Buraya gelen 5 aile sadece akrabalarının değil, tüm Osmaniye’nin bizlerin misafiridir. Başımızın üstlerinde yerleri vardır. İlimize gelen bu kardeşlerimizin yaşamlarını idame ettirmeleri konusunda Osmaniyeliler olarak ve ben belediye başkanı, ekibim, meclis üyelerim, çalışanlarım olarak yanı başlarında emirlerinde olduğumuzu belirtmek istiyorum." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz