Depremde hayatını kaybedenler için hatim seferberliği başlattı

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşların her biri için hatim okuma seferberliği başlatıldı....

Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde Van depreminde hayatını kaybeden vatandaşların her biri için hatim okuma seferberliği başlatıldı. Merkez Hüseyin Polat Camii imamı Mahmut Aydın tarafından başlatılan hatim kampanyasında depremde hayatını kaybeden her vatandaş için bir hatim okunması hedefleniyor.
Okunan hatimlerin 270’i bulduğunu belirten İmam Mahmut Aydın, amacının hayatını kaybeden her vatandaş için bir hatim indirmek olduğunu belirtti. Bir kısmını kendisinin okuduğu ve çevresindeki insanlara dağıttığı hatimlerin yoğun bir ilgi gördüğünü belirten Aydın, hatim okumak isteyen vatandaşlardan da destek beklediğini söyledi.
Viranşehir Müftüsü Abdurrakip Arslan ise imam Mahmut Aydın'ın çalışmasının çok anlamlı olduğunu kaydetti. Arslan, gücü olan insanların maddi destek gönderdiklerini bunun yanında da hayatını kaybeden vatandaşlar için hatim okutulduğunu söyledi.
Kampanyaya destek veren Merkez Rahime Hatun Kız Kur’an Kursu öğrencileri ve öğretmenlerinin de çok sayıda hatim başladığı öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz