Depremzede Fatma Nine Kaymakam'dan Deprem Konutunun Tamamlanmasını İstedi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde 85 yaşındaki depremzede Fatma nine Kaymakam Mehmet Sayın’dan Simav depreminde evi ağır...

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde 85 yaşındaki depremzede Fatma nine Kaymakam Mehmet Sayın’dan Simav depreminde evi ağır hasar gördüğü için yıkılan ve yerine yapımı devam eden deprem konutunun tamamlanmasını istedi.

İlçeye bağlı Kutlubeyler köyünde yalnız oturan ve 19 Mayıs 2011 günü meydana gelen Simav depreminde evi ağır hasar gördüğü için yıkılan 85 yaşındaki depremzede Fatma Geylan, Kaymakam Mehmet Sayın’dan okul ziyareti esnasında halen kaldığı evin çatısının aktığını, soğuktan üşüdüğünü bu nedenle yapımı devam eden deprem konutunun kış gelmeden bir an önce tamamlanmasını istedi.

Reklam
Reklam

Fatma ninenin elini öpüp sarılan Kaymakam Sayın, bu konuyu yetkililerle görüşeceğini ve Kaymakamlık olarak kendisine her türlü yardımın yapılacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: