Depremzede gençlere spor malzemesi desteği

19 Mayıs'ta, merkez üssü Simav olan 5.9 büyüklüğündeki depremden psikolojik olarak etkilenen öğrencilerin rahatlaması amacıyla...

19 Mayıs'ta, merkez üssü Simav olan 5.9 büyüklüğündeki depremden psikolojik olarak etkilenen öğrencilerin rahatlaması amacıyla düzenlenen izcilik kampında kalan gençlerin kullanması için alınan spor malzemeleri dağıtıldı.
Kütahya Valisi Kenan Çiftçi tarafından Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne yapılan talep üzerine gönderilen 110 bin TL’lik ekipman desteği içinde yer alan Voleybol, Basketbol, Futbol, Hentbol, Masa Tenisi malzemeleri, Satranç takımı ve tişörtler Vali Çiftçi tarafından dağıtıldı.
İlk grupta 108 öğrencinin bulunduğu İzcilik kampı, iki grup halinde yapılacak olup Simavlı gençlerden talep olması halinde grup sayısı çoğaltılacak. 1 hafta sürecek olan kamp öncesi 3 günlük İstanbul gezisine katılan grup, kamp tamamlandığında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Simav’da da çeşitli branşlarda açılan yaz spor okullarına katılacaklar.
Malzeme dağıtımı sonrası Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, kampta kalan öğrencilerle satranç oynayarak masa tenisi maçı yaptı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz