Depremzede Kadınlar Artık Muhtaçlar İçin Çalışıyor

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Akdamar Konteynır Kenti’nde kalan bayanlar, artık yardım...

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Akdamar Konteynır Kenti’nde kalan bayanlar, artık yardım almak yerine muhtaç ailelere destek olmak için çalışıyorlar.

Akdamar Konteynır Kenti’ndeki Kadın Kahvesi’nde toplanan bayanlar, neşe içerisinde erişte kesiyorlar. Devlet kurumlarının kendilerine yapmış olduğu hizmetlerden çok mutlu olduklarını ve artık psikolojik olarak başkalarına yardım edebilecek seviyeye geldiklerini söyleyen depremzede bayanlar, “Deprem sırasında ve deprem sonrasında kamu kurum ve kuruluşları bize el uzattılar. Artık rahat bir ortamdayız. Biz de boş durmak yerine yardıma ihtiyacı olanlara yardım etmek istiyoruz. Bu nedenle ihtiyaç sahibi olanlar için bir kermes düzenleyip, bu kesmiş olduğumuz ev eriştelerini satarak, onlara faydalı olmaya çalışacağız’’ dediler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: