Depremzede Öğretmenden Kendisini Kurtaran Ekibe Ziyaret

 Öğretmen Merve Doruk, Van'nın Erciş ilçesinde yaşanan depremde kendisini kurtaran Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekiplerini ziyaret etti.

Öğretmen Merve Doruk, Van'nın Erciş ilçesinde yaşanan depremde kendisini kurtaran Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekiplerini ziyaret etti. İtfaiye Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 23 Ekim 2011 tarihinde Van'ın Erciş ilçesinde yaşanan depremden 27 saat sonra Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Arama Kurtarma Ekiplerince kurtarılan Doruk öğretmenin, 2 yıl sonra kahramanlarını ziyaret ettiği belirtildi. Belediye Başkan Vekili Selim Pilten ve İtfaiye Müdürü Hanifi Acar ile biraraya gelen Doruk'un, kurtarma çalışmasındaki itfaiye personellerine şükranlarını sunduğu ifade edildi. Duygusal anların yaşandığı ziyarette Pilten'in de Doruk'a duyarlılığı ve vefası için teşekkür ettiği kaydedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: