Depremzedeler “ayazda” kalacak

Van’da 3 gün boyunca gece sıcaklıklarının yer yer eksi 5 derecelere kadar düşecek olması nedeniyle gece ayazları bekleniyor.

ANKARA (ANKA) - Van’da büyük can kaybına ve yıkıma sebep olan 7.2’lik depremin yaraları sarılmaya devam ederken, bölgede 3 gün boyunca gece sıcaklıklarının yer yer eksi 5 derecelere kadar düşecek olması nedeniyle gece ayazları bekleniyor.

Yapılan son meteorolojik değerlendirmelere göre, yarın ve Çarşamba günü deprem bölgesinde yağış beklenmiyor. Yarın, Çarşamba ve Perşembe günleri gece sıcaklıklarının yer yer eksi 5 derecelere kadar düşecek olması nedeniyle bölgede gece ayazları bekleniyor.

Tahminlere göre, yarın bölgede yağış beklenmiyor, parçalı bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgede buzlanma ve don olayı görülecek.

Reklam
Reklam

Çarşamba günü de yağış beklenmeyen deprem bölgesi parçalı ve çok bulutlu geçecek. Sabah ve gece saatlerinde bölgede buzlanma ve don olayı görülecek.

Perşembe günü ise öğle saatleri itibarıyla başlayacak olan yağmur akşam ve gece saatlerinde karla karışık yağmur ve yükseklerde kar şeklinde devam edecek. (ANKA)