Depremzedenin Evi Taşındı

Pazarlar ilçesinde,19 Mayıs 2011 tarihinde 5.9 şiddetindeki Simav depreminde yıkılan evinin olduğu yere barındığı prefabrik...

Pazarlar ilçesinde,19 Mayıs 2011 tarihinde 5.9 şiddetindeki Simav depreminde yıkılan evinin olduğu yere barındığı prefabrik ev taşındı.

Kütahya’nın Pazarlar İlçesine bağlı Sofular kasabasında ikamet eden ve depremde oturduğu bina’nın oturamaz duruma gelmesi ile Kütahya AFAD tarafından yaptırılan prefabrik evlerde oturan depremzede Ahmet Karaduman’ı kaldığı prefabrik ev Pazarlar Kaymakamlığı tarafından kiralanan vinç ile depremzedenin yıkılan binasının arsasına konuldu.

Evinin taşınmasıyla mutlu olan depremzede Ahmet Karaduman, “prefabrik evimi depremde yıkılan evimin arsasına taşınması için Kaymakamımız İshak Çınar’a başvurdum. Kaymakamlık da bu isteğimizi yerinde bularak prefabrik evim taşındı. Bizleri sevindirdiler. Kaymakamımız İshak Çınar’a ve Kaymakamlık personeline teşekkür ederim” dedi.

Reklam
Reklam

Pazarlar Kaymakamı İshak Çınar ise, “19.05.2011 tarihinde Simav İlçesinde meydana gelen ve İlçemiz de birçok binanın etkilendiği depremde zarar gören vatandaşlarımızdan birisi olan Sofular Beldesinden Ahmet Karaduman’a Kaymakamlığımız tarafından verilen prefabrik ev vatandaşımızın isteği üzerine yıkılan evinin yerine taşındı” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: