Deracine Derin Kırışıklık Serisi

Deracine kırışıklık ürünleri üzerinde yaptığı yepyeni bir araştırmanın çarpıcı sonucunu açıkladı.

Dermatest Araştırma Kliniği, “Deracine Derin Kırışıklık Serisi” ürünleriyle gerçekleştirdiği “ürün etkinlik testinde”, 1 saat içinde yüzde 27’ye varan düzelme kaydetti.

Avrupa’nın en saygın, bağımsız dermatoloji enstitülerinden olan Alman Dermatest Araştırma Kliniği, Deracine kırışıklık ürünleri üzerinde yaptığı yepyeni bir araştırmanın çarpıcı sonucunu açıkladı. Dermatest’te yapılan test sonuçlara göre, Deracine Derin Kırışıklık Serisi ürünleri, 1 saat içinde ciltte yüzde 27’ye varan oranda düzelme sağlıyor…

Reklam
Reklam

B’IOTA Laboratuvarları’nın özellikle 45 yaş ve sonrası için geliştirdiği Deracine Derin Kırışıklık Serisi, yüzde 100 bitkisel COMPLEX D19 ekstresi sayesinde cilt tarafından hızlıca emiliyor ve etkisini hemen göstermeye başlıyor. Kırışıklıkların oluşmasına sebep olan çevresel ve kronolojik yaşlanmaya karşı çift yönlü etki gösteren Deracine ürünleri, cildi içerden onarırken, aynı zamanda dışardan gelen etkilere karşı koruyor. Kronolojik yaşlanma ve çevresel faktörlerin etkisi ile 40’lı yaşlarla birlikte göz çevrelerinde kazayağı çizgileri, alında ise kaygı ve kaş çatma çizgileri kalıcı hale gelerek kırışıklıklar daha fazla hissedilmeye başlıyor. Cildin azalan yapı taşlarını yeniden yerine koyan Deracine Derin Kırışıklık Serisi ise çevresel faktörlerin yol açtığı hasarlara karşı ciltte bariyer fonksiyonu da görüyor. Deracine ürünleriyle daha genç görünmek için şimdi sadece 1 saate ihtiyaç duyuluyor!

Derin kırışıklıklara karşı krem, göz kremi, jel ve serumdan oluşan Derin Kırışıklık Serisi ürünleri, Türkiye çapındaki yetkili eczanelerde tüketiciyle buluşuyor. Ürünler ile ilgili ayrıntılı bilgi 0800 261 33 46 numaralı telefondan ve www.deracine.com.tr sitesinden alınabiliyor.

Reklam
Reklam
Deracine Derin Kırışıklık Serisi Fiyat Bilgileri

Derin Kırışıklıklara Karşı Krem Gündüz 50 ml. 60,00 TL.
Derin Kırışıklıklara Karşı Krem Jel Gece 30 ml. 67,00 TL.
Derin Kırışıklıklara Karşı Göz Kremi 15 ml. 52,00 TL.