Derbi maçta kalp krizinden ölen taraftar toprağa verildi

Kırıkkaleli bir vatandaş, Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maçında heyecanlanarak kalbine yenik düştü. Kalp krizinden yaşamını yitiren Mustafa...

Kırıkkaleli bir vatandaş, Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maçında heyecanlanarak kalbine yenik düştü. Kalp krizinden yaşamını yitiren Mustafa Özölmez bugün düzenlenen törenle toprağa verildi.

Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan Nuri Dayının Çay Ocağı’na giden koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Mustafa Özölmez (61), maç izlemeye başladı. Maçın temposundan sık sık heyecanlanan Özölmez, takımını desteklemeyi elden bırakmadı. Maçın sonlarına doğru Özölmez, bir anda olduğu yere yığıldı. İlk önce çay ocağında bulunan doktorlar müdahale etti. Ardından Özel Yaşam Tıp Hastanesi’ne kaldırıldı. Daha sonra Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne götürülen şahıs, ilk tedavinin ardından yoğun bakıma alındı. Özölmez, tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Reklam
Reklam

Özölmez’in cenazesi Çarşı Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Yenimahalle Mezarlığı’na defnedildi. Babasının koyu bir Beşiktaşlı olduğunu açıklayan Mehmet Özölmez, maç sırasında fenalaşıp yaşamını yitirdiğini söyledi. Beşiktaş’ın hiçbir maçını kaçırmadığını belirten eşi Sevim Özölmez de "Derbi akşamı da yemeğini yedikten sonra evden ayrıldı. Daha sonra vefat haberi geldi.” dedi.

Özölmez’in devamlı müşterisi olduğunu belirten çay ocağı sahibi Nuri Batman, “O gün de çay ocağına geldi. Her maçta olduğu gibi o gün de heyecanlıydı. Özölmez, gollerle birlikte kendi de sevindi. Maçın sonlarına doğru Özölmez, bir anda olduğu yere yığıldı. İlk önce maçı seyretmeye gelen çay ocağında bulunan doktorlar müdahale etti. Ardından Özel Yaşam Tıp Hastanesi’ne kaldırıldı. Daha sonra Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne götürüldü. Orada yaşamını yitirdi.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz