Derece Giren Ekmek Ve Pasta Ustaları Madalya Ile Ödüllendirildi

Antalya Manavgat Aşçılar Derneği (MAD) 4. Geleneksel Ekmek ve Pasta Yarışması'nda dereceye giren otel çalışanları...

Antalya Manavgat Aşçılar Derneği (MAD) 4. Geleneksel Ekmek ve Pasta Yarışması'nda dereceye giren otel çalışanları madalya ve başarı belgesiyle ödüllendirildi.

MAD'ın Birlik Ekmek Fabrikası'nda yaptığı ekmek ve pasta yarışmasında otellerin ekmek ve pasta yapım ustaları marifetlerini gösterdi. Birlik Ekmek Fabrikası'nda görücüye çıkan ekmek ve pastalar Türkiye Aşçılar Federasyonu(TAFED) Genel Sekreteri Bayram Ergün, Manavgat Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Birol Tuncel, Manavgat Kız Meslek Lisesi Müdürü Emine Çatalbaş, Akdeniz Üniversitesi MYO Aşçılık Bölümü Eğitim Görevlisi Özcan Utar, Clup Ali Bey Otel Mutfak Koordinatörü ve Trendy Hotel's Yiyecek ve İçecek Koordinatörü Hamza Yalçın'nda tam not oldu.

Reklam
Reklam

Yarışma sonunda ekmek yapımı dalında Ela Quality Hotel'den Metin Kaya birinci, Alaiye Resort Hotel'den Fatih Çetin ikinci ve Selge Beach Hotel'den İsmail Nas üçüncü oldu. Pasta dalında ise Arum Hotel'den Ömer Karakaş birinci, Cyrstal Adminal Hotel 'den Durmuş Bulut ikinci ve Saray Regency Hotel'den Adem Dişiçürük üçüncü geldi. Birlik Ekmek Fabrikası Ali Taşar, dereceye giren ekmek ve pasta ustalarını tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

TAFED Genel Sekreteri Bayram Ergün de yaptığı konuşmada, dereceye giren ve yarışmaya katılan ekmek ve pasta yapım ustalarını tebrik ederek madalyalarını takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: