Dereceye Giren 45 Öğrenci Çeyrek Altınla Ödüllendirildi

ŞIRNAK (A.A) - Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Çözüm Okulda Projesi" kapsamında düzenlenen deneme sınavında dereceye giren toplam 45 öğrenci

ŞIRNAK (A.A) - Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü "Çözüm Okulda Projesi" kapsamında düzenlenen deneme sınavında dereceye giren toplam 45 öğrenci çeyrek altınla ödüllendirdi.

Şırnak İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen törende konuşan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ekrem Yorga, öğrencilerin sınava hazırlık materyallerini tamamlayarak öğretmenlerimizin derslerde daha etkin olmalarını sağlamaya çalıştıklarını belirterek, şöyle konuştu:

"Öğrencilerimizin SBS başarısı Projenin esas amacıdır. Projenin maliyeti 53 bin 508 TL-dir. Proje kapsamında SBS hazırlık tüm dersler Türkçe, Matematik, Fen ve Teknoloji ile Tarih dersleri kitapları öğrencilere verildi. SBS hazırlık ana ders için yaprak testler bir eğitim yılı boyunca da 6 adet deneme sınavı uygulandı. El ilanları, tanıtım tabelaları, tanıtım afişleri ve materyalleri kamuoyu ile paylaşıldı. Okul sayısı 39, öğrenci sayısı 2026'dir. Bu proje Merkez ve merkeze bağlı tüm köy okurlarında tüm 8. sınıf öğrencilerini kapsamaktadır. Bu projenin hayata geçirilmesinde katkısı olan bütün herkese öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederim."

Reklam
Reklam

Törene Şırnak Vali Yardımcısı Ertuğrul Egemen de katıldığı törende daha sonra dereceye giren 45 öğrenciye çeyrek altın hediye edildi.

Muhabir: Cafer Balık/Özgür Ayaydın

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: