Dereceye Giren Kursiyerlere Hediye Verildi

Gaziantep Karşıyaka Merkez Camii'nde Kur'an-ı Kerim Kursu öğrencileri arasında en iyi kuran okuma yarışmasında dereceye...

Gaziantep Karşıyaka Merkez Camii'nde Kur'an-ı Kerim Kursu öğrencileri arasında en iyi kuran okuma yarışmasında dereceye girenlere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Törene, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, İl Müftüsü Ahmet Bulut, Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Abdulcebbar Özkara, müftü yardımcıları, başarılı kursiyerler ile çok sayıda cemaat katıldı.

3 ayrı kategoride yaklaşık 750 kursiyerin katıldığı yarışmada kursiyerler sesteki bütün hünerlerini sergiledi. İlahiler eşliğinde yapılan yarışma sonunda dereceye giren kursiyerler düzenlenen törenle ödüllendirildiler. Kursiyerlere dizüstü bilgisayar, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi ile bisiklet hediye edildi. Hediyeleri Kaymakam Aydın ile Başkan Yardımcısı Özkara takdim etti. Kursta emeği geçenlere ise plaket verildi.

Reklam
Reklam

Törende bir konuşma yapan Kaymakam Aydın, “Başarı tek kişilik değildir. Eğer ortada bir başarı varsa, bu herkesin ürünüdür. Kur’an kurslarındaki bu başarılarda burada bulunanlarındır. Çocuklarımızın ve yetişkinlerimizin Kur’an kurslarında eğitim alarak kendilerini başarıya taşımaları bizleri de gururlandırdı. Kurslarda emeği geçen başta hocalarımız olmak üzere tüm velilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Şehitkamil Belediyesi olarak bu tür kurslara önem verdiklerini belirten Özkara ise, dereceye giren kursiyerleri tebrik ederek başarılar diledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: