Dereceye Giren Öğrenciler, Madalyalarını Carvalhal’den Aldı

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Anafen Dersanesi'nin sınavlarında dereceye giren öğrencilere madalyalarını verdi....

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Anafen Dersanesi'nin sınavlarında dereceye giren öğrencilere madalyalarını verdi.

Halkalı Anafen Dersanesi’nde düzenlenen ödül törenine katılan İstanbul BBSK’nin Portekizli teknik direktörü Carlos Carvalhal, öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Carlos Carvalhal, futbol açısından Türkiye ile Portekiz arasındaki benzerliğin sorulması üzerine, “Saha, futbolcular ve top. Bunun dışında hiçbir benzerlik yok.” cevabını verdi.

Türkiye’de gönül verdiği takımın sorulması üzerine de Carvalhal, “Tabii ki şimdi çalıştığım İstanbul BBSK.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Soru – cevap bölümünün ardından Portekizli teknik adam dereceye giren öğrencilere madalyalarını taktı. Dershane yönetimi de genç teknik adama plaket verdi.

Carvalhal, bu tür organizasyonlara elinden geldiğince katılmaya çalıştığını söyledi. Hayatı boyunca spor yaşantısının yanı sıra üniversite de okuduğunu anlatan Carvalhal, öğrencilerin de başarılı birer sporcu olmak için eğitimlerini aksatmamaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: