Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri Verildi

Burdur Kent Konseyi tarafından düzenlenen "Cumhuriyetin 100. Yılında Nasıl Bir Burdur İstiyorum" konulu kompozisyon yarışmasının...

Burdur Kent Konseyi tarafından düzenlenen "Cumhuriyetin 100. Yılında Nasıl Bir Burdur İstiyorum" konulu kompozisyon yarışmasının ödül töreni Burdur Taş Oda’da yapıldı.

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, Kent Konseyi Başkanı Mehmet Oral başta olmak üzere tüm daire müdürlerinin katıldığı törende açılış konuşmasını Kent Konseyi Başkanı Mehmet Oral yaptı. Kompozisyon yarışmasına katılan öğrencilere teşekkür eden Oral, tüm eserlerin değerli olduğunu söyledi.

"Cumhuriyetin 100. Yılında Nasıl Bir Burdur İstiyorum" konulu yarışmada ortaokul ve lise kategorisinde birinci olan öğrencilere ödülleri Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya ve Kent Konseyi Başkanı Mehmet Oral tarafından verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: