Derede Kaybolan Çocuğun Cesedi Bulundu

Kadir ÇELİK/ İSLAHİYE Altınüzüm Mahallesi'nde yaşayan Hüseyin Abdullah Uzun, dün Deliçay deresi kenarında oyun oynarken dengesini kaybetti ve suya düştü.

Kadir ÇELİK/ İSLAHİYE Altınüzüm Mahallesi'nde yaşayan Hüseyin Abdullah Uzun, dün Deliçay deresi kenarında oyun oynarken dengesini kaybetti ve suya düştü. Akıntıya kapılan küçük çocuğun yakınları jandarma ekiplerinden yardım istedi. İhbar üzerine gelen jandarma, itfaiye ve kurtarma ekipleri küçük çocuğun düştüğü bölgede çalışma başlattı. Uzun süren arama çalışmalarının ardından sabaha karşı Hüseyin Abdullah Uzun'un düştüğü yerden 8 kilometre uzaklıktaki sazlık alanda cesedi bulundu. Ölümü ile yakınlarını yasa boğan küçük çocuğun cesedi, yapılan inceleme sonrası otopsi için Gaziantep Adli Kıp Kurumu morguna götürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: