Dereli Belediyesi 2013 Yılında 65 Kilogram Atık Pil Topladı

GİRESUN (AA) - Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, ilçede sürdürülen kampanya çerçevesinde 2013 yılında 65 kilogram atık pil toplandığını bildirdi.

GİRESUN - Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, ilçede sürdürülen kampanya çerçevesinde 2013 yılında 65 kilogram atık pil toplandığını bildirdi. Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, belediye olarak çevrenin korunması amacıyla 2013'te atık pil toplama kampanyası başlattıklarını hatırlattı. Kampanya çerçevesinde okullar başta olmak üzere ilçe genelinde bilgilendirme amaçlı çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirten Şenlikoğlu, şunları kaydetti: "Dereli Belediyesi olarak çevrenin korunmasına büyük önem veriyoruz. Bu yönde de çalışmalarımız sürüyor. Çevreye büyük zararlar veren atık pillerin toplanması için kampanya başlattık. Kampanyamız kapsamında okullar başta olmak üzere ilçe genelinde halkımızı bilgilendirdik ve atık pillerin belediyemizde toplanmasını sağladık. Bunda da başarılı olduk. Halkımız kampanyamıza yoğun ilgi gösterdi. Hedefimiz bu rakamı 2014 yılında artırmak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: