Dereli'ler Pendik'te Hıdırellez yaptı

İstanbulda yaşayan Alaplı Kabalar Dereli mahallesindeki işadamları köylülerini Hıdırellezde İstanbul'a davet etti .

İstanbulda yaşayan Alaplı Kabalar Dereli mahallesindeki işadamları köylülerini Hıdırellezde İstanbul'a davet etti .

Dereli Köyü sakinlerinden İsmail Yaman bu yıl ilk defa Dereli köyündeki oturan kişleri İstanbul Pendik'e davet ederek hep beraber Hıdırellez kutladıklarını ifade etti

Amacımız ; 10 yıldan bu yana gelenek haline gelen (Geleneksel) Kutlu Doğum Programında sizin gibi bizi yalnız bırakmayan tüm gurbetçi hemşehrilerimize, gerek etkinliğimize teşrif etmelerinden dolayı gerekse etkinliğin ülkemizin bu gergin ortamından sıyrılarak, Türk milletinin sıcak kanlılığının, sevecenliğinin ve bol muhabbetinin bir araya gelerek güzel bir ortam hazırladıkları için teşekkür ederiz.

Reklam
Reklam

İnsanların bu günde hiçbir maddi bir beklenti olmadan sadece ve sadece bir araya gelerek atalarımızdan bize miras kalan manevi duyguları hıdırıllez vesilesiyle ve bunu bir şenliğe dönüştürerek kutlamaları çok gurur vericiydi.

Bundan sonrada bu ve bunun gibi etkinliklerde sizi ve yine bütün hemşehrilerimizi bir arada görmeyi Allah' tan niyaz ederiz dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: