Dereye uçtu, boğularak öldü

BURSA - Bursa'nın Gemlik ilçesinde meydana gelen kazada bir kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Orhangazi'nin Muradiye Mahallesi'nde oturan Vahit Muslu (29), Gemlik Devlet Hastanesi'nde önceki gün ameliyat olan kayınbiraderini ziyaret için 16 VN 659 plakalı otomobiliyle yola çıktı. Vahit Muslu'nun kullandığı otomobil, Karsak boğazı, Yıkıntı Restoran önündeki virajda aşırı sürat ve yolun kaygan olması sebebiyle kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Bariyerleri parçalayan otomobil, yaklaşık 30 metre sürüklendikten sonra Karsak deresine uçtu.

Reklam
Reklam

Vinç yardımı ile sudan çıkarılan otomobilin sürücüsü araç çıkarıldığı esnada akıntıya kapılarak sürüklenmeye başladı. Ceset gözden kaybolunca Gemlik Belediyesi itfaiye birimine bağlı arama kurtarma ekipleri dere boyunca ceset aradı. 4 ay önce evlendiği öğrenilen Vahit Muslu'nun cesedi, kaza mahallinden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta bulunarak dereden çıkarıldı. Vahit Uslu'nun kaza esnasında vücudunun çeşitli yerlerinden darbe aldığı ve boğularak öldüğü sanılıyor.

Döktaş fabrikasında işçi olarak çalışan Vahit Muslu'nun geçirdiği kazayı haber alan erkek kardeşi Ferit Muslu ile, ameliyat olan erkek kardeşinin yanında hastanede refakatçi olan Vahit Muslu'nun eşi Tezgül Muslu ve diğer yakınları fenalık geçirdi. Kazayla alakalı tahkikat devam ediyor.