Derik Emniyet Müdürlüğü'ne roketli saldırı

Mardin'in Derik ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü'ne roketatarlı saldırı düzenlendi. Can kaybının olmadığı saldırıdan sonra teröristlerin yakalanması...

Mardin'in Derik ilçesinde, Emniyet Müdürlüğü'ne roketatarlı saldırı düzenlendi. Can kaybının olmadığı saldırıdan sonra teröristlerin yakalanması için operasyon başlatıldı.
Alınan bilgilere göre, dün gece saat 18.30 sularında iki terörist, İlçe Emniyet Müdürlüğü nöbetçi kulübesine roketatarlı saldırı düzenledi. Atılan roketler üst katlardaki lojmanlara isabet ederken, ölen ya da yaralanan olmadı.
Görevli polisler, teröristlerin bulunduğu alanı yoğun ateş altına aldı. Bunun üzerine, saldırganlar karanlıktan faydalanarak kaçtı. Teröristleri etkisiz hale getirmek için ilçeye takviye ekipler gönderilerek, geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz