Derik Halk Eğitim Merkezi Kursiyerlerinden Yıl Sonu Sergisi

Mardin'in Derik ilçesinde Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 22 usta öğretici tarafından yıl sonu etkinlikleri kapsamında...

Mardin'in Derik ilçesinde Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 22 usta öğretici tarafından yıl sonu etkinlikleri kapsamında açılan sergi yoğun ilgi gördü.

Derik Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki değişik kurslara ait çalışmaların yer aldığı yıl sonu sergisi Prof. Dr. Aydın Ayaydın Öğretmen Evi'nde çok sayıda davetlinin katıldığı bir törenle açıldı. Sergide yer alan ürünlerin tamamının kursiyerlerin kurs süresince ürettikleri ürünlerden oluşturduğu öğrenildi. Derik Kaymakamı Hüseyin Avcı, Derik Belediye başkan vekili Aysel Erol, Belediye başkan yardımcısı Nedim Karahan ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Ek'in birlikte açılış kurdelesini kestiği sergide kursiyerlerin yaptığı birbirinden güzel ve ilginç çalışmalar 3 gün boyunca ilçe halkının ve ilgililerin beğenisine sunulacak.

Reklam
Reklam

Sergiyi dolaşan Kaymakam Avcı ve Belediye Başkan Vekili Erol, emeği geçenleri kutlayarak, yapılan çalışmaları çok beğendiklerini kaydetti.

Halk eğitim Müdürü A.Vahap Eşin, yapılan çalışmalarla beğeni kazanan kursiyerlerle gurur duyduklarını ifade ederek, imkanlar el verdiği sürece daha kapsamlı sergiler açmak istediklerini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: