Derik Kaymakamı Demirci Okulları Denetledi

Mardin’in Derik ilçesine yeni atanan Kaymakam Ahmet Demirci, ilçedeki okulları ziyaret ederek, eksikliklerle ilgili okul...

Mardin’in Derik ilçesine yeni atanan Kaymakam Ahmet Demirci, ilçedeki okulları ziyaret ederek, eksikliklerle ilgili okul müdürlerinden bilgi aldı.

Kaymakam Ahmet Demirci, ilçedeki okullarda ve Derik Devlet Hastanesi’nde incelemelerde bulundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman ile birlikte okulları ziyaret eden Kaymakam Demirci, okullarda bulunan eksikliklerle ilgili okul müdürlerinden bilgi aldı. Demirci, eksiklerin kısa sürede giderileceğini belirterek, yapılan tüm işlerin takipçisi olacaklarını söyledi. Amaçlarının öğrencilerin temiz bir ortamda eğitim görmelerini sağlamak olduğunu ifade eden Kaymakam Demirci, “Öğrenciler okulu ve eğitimi verenleri severse, okula bağlanmaları ve eğitim seviyelerinde de artış olur. Öğrencilerin eğitim kalitelerinin yükselmesi için elimizden gelen her türlü çabayı göstermek ve desteklerimizi sağlamak için elimizden gelenini yapacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin en güzel şartlarda eğitimlerini devam ettirmeleri için çaba sarf edeceklerini, bu nedenle okulları dolaşarak eksiklikleri yerinde görüp, gerekli çalışmaları yapmak istediklerini belirten Demirci, “İşin bundan sonraki kısmı öğretmenlerimize kalıyor. Okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz de performanslarını ortaya koyarak Derik ilçesinin eğitim seviyesini yükseltmek ve mevcut durumdan daha ileriye götürmek için daha fazla emek ve çaba sarf ederek başarı oranının artacağına inanıyorum” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: