DERİKDER, Öğrenci Velilerine İstanbul’u Gezdirdi

Mardin'in Derik Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DERİKDER), 45 öğrenci velisini Sosyal Destek Programı(SODES)...

Mardin'in Derik Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (DERİKDER), 45 öğrenci velisini Sosyal Destek Programı(SODES) projesi kapsamında İstanbul’u gezdirdi. 3 gün süren geziye ilgi büyük oldu.

DERİKDER, 'Yarınlar İçin Yeşeren Ümitler' projesi kapsamında eğitim gören öğrencilerin velilerine 3 gün süren gezi ile İstanbul’u tanıttı. Gezide İstanbul’un tarihi ve turistik mekanları yanında, tekne turu ve Minyatürk de gezildi. Kimi öğrenci velileri İstanbul’a ilk defa geldiklerini söyledi. Veliler, bu gezi sayesinde SODES’i daha iyi anladıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

DERİKDER Dernek Başkanı Mustafa Güler, kendilerine böyle bir fırsat verdikleri için yetkililere teşekkür etti. Güler, “Rehberimiz sayesinde hem İstanbul’un güzelliklerini hem de şanlı tarihimizi öğrenmiş olduk. Ecdadımızın yaptıkları güzel şeyleri görünce tarihimizi daha iyi anlamış olduk. Ayrıca İstanbul’da gezdiğimiz eğitim kurumları ufkumuzu açtı. Velilerimiz için çok verimli bir gezi düzenlemiş olduk. Kalkınma Bakanlığına, Mardin Valiliğine, SODES proje koordinatörlüğüne ve projede emeği olan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: