Derikliler, Nihat Hatipoğlu Konferansına Akın Etti

Mardin Derik ilçesinde Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Derik Kültür Sarayı'nda düzenlenen Nihat Hatipoğlu konferansında...

Mardin Derik ilçesinde Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Derik Kültür Sarayı'nda düzenlenen Nihat Hatipoğlu konferansında izdiham yaşandı.

Derik Kaymaklığı tarafından yürütülen SODES projesi kapsamında Derik'te Kültür Sarayı İnşa edildi. 200 kişilik konferans salonuna 500’den fazla kişi katılınca adeta izdiham yaşandı. Konferans sonrası Nihat Hatipoğlu yoğun ilgiden dolayı Kültür Sarayı’ndan bir saat geç ayrıldı.

Derik halkının yoğun ilgisinden memnun olan Kaymakam Ahmet Demirci “Halkımızın böyle etkinliklere ilgi göstermesi bizi çok mutlu ediyor. Bundan sonra da Derik halkını sevdiği etkinliklerle buluşturacağız. Konferansa teşrif eden Sayın Nihat Hatipoğlu’na teşekkür ediyorum.” dedi.

Reklam
Reklam

Konferansı organize eden Hayreddin Yazıl, SODES projeleri sayesinde insanların sosyal kültürel etkinliklerle buluştuklarını ve büyük ilgi olduğunu belirtti.

SODES Proje Koordinatörü Derik Lisesi Müdürü Cahit Söylemez de “Nihat Hatipoğlu gibi bir din âlimine bu kadar ilginin olması bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bundan sonra da Derik halkının beklentilerine cevap vermeye çalışacağız. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: