Derik'te 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Etkinlikleri

Mardin'in Derik ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü...

Mardin'in Derik ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü etkinliği düzenlendi.

Derik Kültür Sarayı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan tören, şiirlerin okumasıyla devam etti. Etkinlik kapsamında Milli Eğitim Şube Müdürü Cemal Ayebe tarafından hazırlanan ve Çanakkale savaşında yaşanılanları anlatan bir sinevizyon gösterisi izletildi. Törene İlçe Kaymakamı Ahmet Demirci, Garnizyon Komutanı Binbaşı Haluk Saygılı, Derik Cumhuriyet Savcısı M. Fatih Kırbaş, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Dilek, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kahraman, kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Program Derik Gazi Yatılı Bölge Okulu Müdür Yardımcısı ve müzik öğretmeni Çiğdem Göktaş Tekçi yönetimindeki öğrencilerin söylediği koro ve solo şarkılarla sona erdi.

Reklam
Reklam

Programın ardından Derik İlçe kaymakamı Ahmet Demirci, ilçede bulunan şehit aileleri ve gazilerle yemekte bir araya geldi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: