Derik’te 8 Mart Kadınlar Günü'ne Özel Konferans

Mardin Derik Kadın Kültür Merkezi 8 Mart Dünya Kadın Günü kutlamaları çerçevesinde konferans düzenledi. Derik...

Mardin Derik Kadın Kültür Merkezi 8 Mart Dünya Kadın Günü kutlamaları çerçevesinde konferans düzenledi. Derik Kültür Sarayı'nda düzenlenen konferansa konuşmacı olarak Derik Devlet Hastanesi'nde görevli psikolog Dr. Tuğba Güzel katıldı.

Konferans öncesi açılış konuşması yapan Derik Kadın Kültür Merkezi Müdiresi Medine Yol, konferansa katılan kadınlara teşekkür etti. Yol, konuşmasına, “Sizlere hizmet için ilçemizde açılan Derik Kültür Merkezimizin organize ettiği bu konferansa katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Kadın Kültür Merkezimiz siz Derikli hemşehrilerimize hizmet etmek için her zaman göreve hazırdır. Sizler kadınlar olarak neye ihtiyacınız olduğunu bize iletmeniz yeterlidir. Özellikle eğitim konusunda, şu an uygulamakta olduğumuz kurslarımız var. Bilgisayar kursu, ebru, okuma-yazma kursu, hazır giyim, çocuk gelişimi, dikiş-nakış kursu vb. kurslar bunlardan bir kaçıdır. Kadın Kültür Merkezi olarak Derik Kaymakamımız Ahmet Demirci Bey’in desteğiyle sizlerin istediğini yerine getirmeye hazırız. Yeter ki kadın olarak bizden isteyin. Biz sizler için hizmete hazırız.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Kadınlara hitap eden Derik Devlet Hastanesi doktoru Psikolog Dr. Tuğba Güzel ise bayanların her türlü dertlerini dinlemeye hazır olduğunu söyledi. Güzel, şöyle dedi: “Derik ilçenize yeni atandım. Bu konferans sayesinde siz Derikli hanımlarla tanışma fırsatım oldu. Devlet Hastanesi'nin kapısı sizlere her zaman açıktır. Her türlü derdinizi bana açabilirsiniz. Psikolog olarak dertlerinize çözüm üretmeye hazırım. Hiç çekinmeden her türlü psikolojik desteği vermeye hazırım. Çekinmenize, utanmanıza ve sıkılmanıza gerek yoktur.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: