Derik’te Polis Aracına Saldırı: 4 Yaralı

Mardin’in Derik ilçesinde seyir halindeki bir polis aracına saldırı düzenlendi, ilk belirlemelere göre 2’si ağır...

Mardin’in Derik ilçesinde seyir halindeki bir polis aracına saldırı düzenlendi, ilk belirlemelere göre 2’si ağır 4 polis memuru yaralandı.

Derik İlçe Devlet Hastanesi önünde seyir halindeki bir polis aracının geçişi sırasında yola döşenen mayın uzaktan kumandayla patlatıldı. Teröristler tarafından düzenlenen mayınlı saldırıda araç içerisinde bulunan 4 polis memuru yaralandı. Yaralanan polis memurları bölgeye gelen takviye ekipler ve 112 Acil Servis ambulansları ile hastaneye kaldırılırken, 2 polisin ağır yaralı olduğu belirtildi.

Reklam
Reklam

Olay sonrasında kaçan teröristlerin yakalanması için Derik Devlet Hastanesi önünde bulunan bahçeler ve Zeytinpınar Mahallesi’nde geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: