Derince Belediye Başkanı Alemdar,Şehitkamil Belediyesi'ni ziyaret etti

İzmit Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, Şehitkamil Belediyesi'ni ziyaret etti.

İzmit Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, Şehitkamil Belediyesi'ni ziyaret etti.

Şehitkamil Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Alemdar ve beraberindeki heyet, ilçede hayata geçirilen projeleri gezdi.

Belediyenin hayata geçirdiği projelerin övgüye değer olduğunu ifade eden Alemdar, şunları kaydetti:

"Yapılan ve yapılması planlanan bütün projeler iyi ve güzel olmanın yanı sıra faydalı ve vatandaş yararlanabilsin diye yapılmış projeler. Özellikle katı atık ayrıştırma projesi birçok modern şehrin sıkıntı çektiği ve bir çözüme bağlayamadığı bir sorun. Fakat Şehitkamil Belediyesi yaptığı bu tesisle bu sorunu tamamen ortadan kaldırabilecek seviyede."

Reklam
Reklam

Alemdar, "kurak" diye tabir edilen bir bölgede büyük ve ihtişamlı bir biyolojik göletin yapılıyor olmasına çok şaşırdığı ifade etti.

Türkiye'de tek olan bu göletin Şehitkamil'deki vatandaşlara da ayrıcalık katacağını bildiren Alemdar, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi'nin benzerlerinden çok farklı olduğunu, tarihi yapı ve dokuyu yansıtması nedeniyle Gaziantep'e çok yakıştığını aktardı.

Alemdar, bir belediye başkanı olarak Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu adına gurur duyduğunu ifade ederek, "Eminim Şehitkamil ilçesinde yaşayan vatandaşlar da başkanlarının kıymetini biliyorlardır" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: