Derince Belediyesi'nden Öğrencilere "okula Uyum" Etkinliği

Derince Belediyesi, ilk kez okula gidecek olan öğrencilerin uyum sürecine katkıda bulunmak amacıyla ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine yönelik

Derince Belediyesi, ilk kez okula gidecek olan öğrencilerin uyum sürecine katkıda bulunmak amacıyla ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine yönelik etkinlik düzenledi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ana sınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan etkinlikte, tır tiyatrosu, çocuk oyunları, animasyon ve palyaço gösterileri ile çeşitli yarışmalar yer aldı.

Programa minik öğrencilerin yanı sıra, aileler de yoğun ilgi gösterdiği belirtildi.

İlçedeki okulların ana sınıflarına ve 1. sınıfa kayıt olan öğrenciler için düzenlenen etkinliklerin 6 ayrı okulda gerçekleştirileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz