Derince Belediyespor, Antalya'da Kamp Yapacak

KOCAELİ (AA) - Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta ligin ilk devresini 4. sırada tamamlayan Derince Belediyespor, Antalya'da kamp yapacak.

Spor Toto 3.Lig 1.Grup'ta ligin ilk devresini 4. sırada tamamlayan Derince Belediyespor, Antalya'da kamp yapacak. Teknik Direktör Ali Asım Balkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın kadrosunu güçlendirmek istediklerini belirterek, bu kapsamda izledikleri bazı futbolcular bulunduğunu söyledi. "Devre arasında takıma getirmeyi düşündüğümüz futbolcuların listesini yönetime verdik. Yönetimimiz bazı futbolcularla görüştü ve prensipte anlaşmaya vardı" diyen Balkaya, kadrolarına katacakları oyuncular arasında üst liglerde mücadele edenlerin de olduğunu kaydetti. Balkaya, bu nedenle diğer liglerin de bitmesini beklediklerini anlatarak, "Lig hazırlıklarına 23 Aralık'ta başlayacağız. 31 Ocak'a kadar çalışmalarımızı tesislerimizde sürdüreceğiz. Daha sonra Antalya'ya giderek çalışmalarımıza orada devam edeceğiz. Antalya kampı süresinde en az 3 hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: