Derince Belediyesporlu Güreşçi 3 Madalya Topladı

Derince Belediyesporlu güreşçi Hazım Emir Şen, 3 ayrı müsabakadan 3 madalya toplayarak büyük bir başarı elde etti.

Derince Belediyesporlu güreşçi Hazım Emir Şen, 3 ayrı müsabakadan 3 madalya toplayarak büyük bir başarı elde etti.

Belediyeden yapılan açıklamada, Derince Belediyespor 19 branşta bin 500 sporcusu ile başarılı bir sezon geçirdiği belirtilerek, güreşçi Hazım Emir Şen'in Kandıra Namazgah Güreşleri'nde Teşvik 1 kategorisinde birinciliğe, Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel 2. Büyük Yağlı Güreş müsabakalarında ikinciliği elde ettiği bildirildi.

Açıklamada, Şen'in, son olarak İshakçılar'da er meydanında da rakiplerini yenerek birinciliği elde ettiğine yer verildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, görüşlerine yer verilen Derince Belediyespor Güreş Antrenörü Mehmet Budak, güreş branşında her geçen gün yükselen bir grafik içerisinde olduklarını belirterek, "Yapılan yatırımların meyvelerini toplamaya başladık. Güreşçimiz Hazım Emir Şen'in başarıları gelecek adına bizleri umutlandırıyor" dedi.

Muhabir: Metin Girgin

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz