Derince’ye Alternatif Yol Yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Derince’ye 20 metre genişliğinde alternatif yol kazandırılıyor.Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Derince’ye 20 metre genişliğinde alternatif yol kazandırılıyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı kent içi trafiği rahatlatacak çalışmalarına bir yenisi daha ekledi. Bu kapsamda Derince - İzmit arasında alternatif bir yol için çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Çavdar Caddesinden İsmet Paşa Stadına kadar uzanan D-100 ile TEM arasında yapımı planlanan çalışma ile D100’deki trafik yükünün azaltılması hedefleniyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Fen İşleri Dairesi Başkanı Mustafa Altay ve birim müdürleri çalışmaları yerinde inceledi. Yazıcı, yapılmakta olan bu alternatif yollar ile kent genelinde trafik yükünün dağıtılacağını belirterek vatandaşların güvenliği arttırılarak trafikte ulaşımın daha hızlı ve daha güvenli hale getirildiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Derince’nin trafik yükünü büyük ölçüde azaltacak yol bin 200 metre uzunluğunda 20 metre genişliğinde olacak. Çalışmalarda 2 bin 500 metre bordur 6 bin 500 metre kare kaldırım yapılacak. Yol güvenliğinin olması için ise yaklaşık bin metre taş duvar örülecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: