Derneğin Amacı Gençleri Kötü Ortam Ve Tehlikelerden Uzak Tutmak

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Bisiklet Sevenler Derneği üyeleri, gençlerin kötü ortam ve alışkanlıklardan uzaklaştırmak için çalışmalarına...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Bisiklet Sevenler Derneği üyeleri, gençlerin kötü ortam ve alışkanlıklardan uzaklaştırmak için çalışmalarına katılımlar her geçen gün artıyor. Sportif faaliyetlerle gençleri tehlikelerden uzaklaştırmaya çalışan dernek üyeleri, arkadaşlarıyla birlikte Amfi Tiyatro da bisiklet show yaptı.

Ereğli’de bir gurup öğrenci ve genç, katıldıkları Bisiklet Sevenler Derneği üyeleri ile birlikte sportif faaliyetler gerçekleştiriyor. Özellikle İlköğretim Okulu öğrencilerinin fazla olduğu dikkat çeken gurubun amacı, çocuklar ve gençleri kötü ortamlardan ve kötü alışkınlardan uzak tutmaya çalışmak olduğu belirtildi. Hafta sonları bir araya gelen gurup üyelerinin bisiklet turları haricinde Amfi tiyatro da show yarken görüntülendi.

Reklam
Reklam

Yapılan şov sonrasında bisiklet sevenler derneğinin çalışmaları hakkında bilgiler veren Ali Katman, dernek ve gruruplarının sayısının her geçen gün arttığını söyledi.

Katman açıklamasında, “Burada çocuklarla ve arkadaşlarımızla güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. İnsanlara bir şeyler sunmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımızı kötü ortamdan uzaklaştırmaya çalışıyoruz. Bazı arkadaşlarımız bıçakla yaralandılar. Bazı arkadaşlarımız da kötü ortamlara kötü eğilimlere doğru gitmeye başladı. Amacımız onları bu kötü ortamlardan ve arkadaş çevresinden uzaklaştırmak ve engellemeye çalışıyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte imkânımız kadarıyla bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. İnsanları bisikleti ve sporu sevdirmeye çalışıyoruz. Biz grup olarak 20 kişiye yakınız. Şu anda bazıları aramızda değil. Ama her geçen gün sayımız artıyor. Sosyal paylaşım sitelerinden yaptıklarımızı yayınlıyoruz. Gören ve istekli olan arkadaşlarımız geliyor. Güzel olarak düşündüğümüz her şeyi onlara da öğretiyoruz. Bizim Ereğli Bisiklet Sevenler ve Ereğli Bisiklet sevenler Temsilciliği adına iki ayrı derneğimiz var. Birisi Türkiye çağında diğeri de Ereğli çapında olan bir dernek. Biz ikisine de bağlıyız. Turlarımız ve gezilerimiz oluyor. Onlara da katılıyoruz. Sadece bisiklet değil, her türlü sportif aktiviteler de düzenliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: